Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

 #ЗробленоВУкраїні: Понад 600 відвідувачів скористались послугами офісів «Зроблено в Україні»  

Дата: 17.10.2024 12:01
Кількість переглядів: 113

Про це повідомляє Житомирський обласний центр зайнятості. Офіси підтримки малого і мікробізнесу “Зроблено в Україні” за час роботи на Житомирщині  прийняли 975 відвідувачів.

Безпосередньо консультації в офісах отримали 620 жителів області: 470 – у Житомирі та 150 – у Звягелі. Що характерно, основними клієнтами звягельського офісу були діючі ФОПи, а житомирського – ініціативні жителі міста та навколишніх громад, які дізнавались про державні програми з підтримки початківців у бізнесі або активні програми служби зайнятості. Загалом послугами офісів скористались 360 фізичних осіб, 210 підприємців та 47 юридичних осіб.

Основні питання, з якими зверталися громадяни – це отримання грантів за програмами єРобота, ваучерів на навчання, консультаціями щодо компенсаційних програм служби зайнятості для роботодавців, програм 5-7-9 та є Оселя, а також участі у програмі «Національний кешбек».

До відома, наразі  на Житомирщині вже відкрито два офіси підтримки програми – в Житомирі та Звягелі, а третій, у Коростені, планується відкрити наприкінці жовтня. По всій Україні наразі функціонує вже 36 офісів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь