Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Турнір пам’яті загиблих Героїв-земляків

Дата: 14.10.2024 16:16
Кількість переглядів: 223

12 жовтня у селі Чернявка відбувся футбольний турнір памяті загиблих Героїв-земляків Олега Грибана, Віталія Корнійчука, Дмитра Лубіна, які віддали своє життя в боротьбі з російськими окупантами за незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

Спортивний захід відбувся завдяки ініціативі рідних, друзів, учнівського і педагогічного колективів Чернявської філії Пулинського ліцею та небайдужих громадян, що долучилися до посильної спонсорської допомоги.

На відкритті турніру побував селищний голова Олександр Гаврилюк, який привітав присутніх та закликав вічно пам’ятати наших Захисників. До присутніх також звернулася староста Пулино-Гутського округу Тетяна Костриця.

Цього суботнього дня село Чернявка неначе ожило. Адже туди прибуло багато людей, щоб вшанувати світлу пам'ять Героїв-земляків, активно провести час, вболіваючи за свою улюблену спортивну команду.

У турнірі взяли участь футболісти таких населених пунктів: Чернявка, Кошелівка, Гута-Юстинівка, Соколів та команда Пулинського ліцею.

За результатами гри перемогу здобула команда "Сокіл" (с. Соколів). Другу сходику посіли гравці команди Пулинського ліцею. Бронзу вибороли господарі полякоманда "Дружба".

Переможці нагороджені кубками, медалями та Дипломами. Подяки за участь у турнірі були вручені футболістам сіл Новий Завод, Кошелівка та команді Корнійчуків.

Під час турніру проходив благодійний ярмарок, на якому учні та вчителі пропонували присутнім різноманітні смаколики, а отримані кошти (7.437 гривень) підуть на потреби Збройних Сил України.

Організатори турніру висловлюють щиру вдячність спонсорам: Сергію Перегуді за надані кубки та дипломи, Івану Ткаченку за кошти на придбання медалей, Олексію Можарівському, а також всім благодійникам, які долучилися та підтримали ініціативу в проведенні щорічного футбольного турніру пам'яті загиблих Героїв.

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь