Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Зробимо Україну чистою разом у Всесвітній день прибирання!

Дата: 16.09.2024 08:54
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенітет, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці, незламні і продовжуємо боронити нашу державу кожен на своєму фронті.

         20 вересня 2024 року під гаслом «Зробимо Україну чистою разом!» у 24 регіонах, з дотриманням норм безпеки та обмежень воєнного часу, враховуючи географічні особливості регіонів, Україна традиційно приєднується до Всесвітнього Дня прибирання «World Cleanup Day» разом з 90 мільйонами учасників у 211 країнах світу.

         Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

Участь візьмуть пересічні громадяни, комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднаються в різних форматах на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації.

До Всесвітнього дня прибирання доєднаються працівники селищної ради. Просимо доєднатися і жителів громади. Тож зробимо територію громади чистою разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь