Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 03.09.2024 09:20
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

28 серпня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке вів Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк.

Членами комісії розглянуто наступні питання порядку денного:

- Про результати обстежень захисних споруд цивільного захисту в ІІ кварталі 2024 року;

- Про проведення додаткових заходів з імунізації населення громади проти кашлюка, дифтерії та правця у 2024 році;

- Про стан роботи закладів освіти у сфері техногенної та пожежної безпеки, створення безпечних умов перебування у закладах здобувачів освіти і працівників з урахуванням збройної агресії російської федерації та готовність об’єктів освіти до нового навчального 2024-2025 року;

- Про збільшення мережі консультаційних пунктів та надання можливості більшій кількості непрацюючого населення навчатися правилам поведінки в умовах надзвичайних ситуацій, в тому числі в надзвичайний період.

З інформацією виступили: головний спеціаліст з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Борис Оріховський; лікар-педіатр «Центру первинної медико-санітарної допомоги» селищної ради Людмила Кульбовська; начальник відділу освіти Наталія Опанащук.

З урахуванням пропозицій та зауважень, внесених у ході обговорення, по всіх питаннях порядку денного прийняті відповідні рішення, зокрема:

- Рекомендувати власникам (балансоутримувачам) захисних споруд цивільного захисту (сховищ, укриттів): забезпечити належне виконання Вимог з питань утримання та збереження фонду захисних споруд цивільного захисту.

- Затвердити план проведення додаткових заходів з імунізації проти кашлюка, дифтерії та правця населення громади у поточному році. 

Важливим питанням порядку денного комісії було розгляд стану готовності закладів освіти до нового навчального року. Заслухавши доповідь начальника відділу освіти, з урахуванням пропозицій та зауважень, внесених в ході обговорення, вирішено: рекомендувати керівникам закладів освіти вжити вичерпних заходів щодо усунення порушень, вказаних у результатах реревірок. 

Інформацію головного спеціаліста з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення про збільшення мережі консультаційних пунктів та надання можливості більшій кількості непрацюючого населення навчатися правилам поведінки в умовах надзвичайних ситуацій - взяти до відома.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

:

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь