Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

 Поради газовиків: про що варто подбати до зими

Дата: 03.09.2024 08:14
Кількість переглядів: 138

Розпочався вересень, а це означає, що початок опалювального сезону вже зовсім близько. Тож саме час виконати заходи, що є запорукою безпечного проходження опалювального сезону.  

Фахівці Житомирської філії "Газмережі" рекомендують дотримуватись правил безпеки та виконати кроки, що допоможуть підготуватися до холодів:

- Проведіть технічне обслуговування газорозподільних мереж вашого дому. Регулярний огляд допоможе завчасно виявити можливі проблеми і запобігти аварійним ситуаціям.

- Перевірте стан газового обладнання. Вчасне обслуговування і ремонт газових приладів забезпечить їх надійну роботу, підвищить ефективність та продовжить термін експлуатації. У інструкції до газоспоживаючого обладнання вказано періодичність проведення його обслуговування. Зверніть уваги чи не воно проводилося й за потреби викличіть спеціаліста.

- Подбайте про справність димових і вентиляційних каналів. Несправні канали можуть призвести до накопичення чадного газу, що є небезпечним для здоров’я й навіть життя людини. Регулярна перевірка і очищення цих систем допоможе уникнути отруєнь.

Дотримання цих рекомендацій допоможе забезпечити вашому дому тепло і безпеку до настання холодів.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь