Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

 Шановні медичні працівники Пулинської громади!

Дата: 26.07.2024 16:12
Кількість переглядів: 552

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем медичного працівника, яке уся Україна відзначатиме 27 липня. Ви – Ангели-охоронці у білих халатах, завжди готові прийти на допомогу.

Професія медика відповідальна і благородна. Таку роботу обирають в житті лише сильні й вольові люди. Адже рятувати, повертати до життя інших – це надважлива і надскладна місія!

Останні кілька років саме Ви, дорогі медики, були нашою опорою у боротьбі з пандемією, яка сколихнула весь світ! І всі ми думали, що це найбільше наше спільне випробування. Та від 24 лютого 2022 року Ваша професія набула особливого значення. Кожен із Вас виконує надважливу функцію лікування та порятунку хворих: чи то на прийомі в поліклініці, чи в операційній, чи надає допомогу на передовій.

Напередодні професійного свята бажаємо Вам, шановні медичні працівники, здоров’я, сімейного затишку, добробуту, успіхів і нових звершень в ім’я України та її Збройних Сил! Нехай Ваша турбота та милосердя, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею! А головне – перемоги та миру!

Фото без опису

З повагою Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь