Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

До Дня медичного працівника

Дата: 26.07.2024 10:45
Кількість переглядів: 696

Уже другий рік поспіль День медичного працівника відзначаємо не в третю неділю червня, а 27 липня. І, як зазначив профільний міністр охорони здоров’я України в минулорічному вітанні: «Ті, хто рятує життя, не можуть мати спільну дату святкування із тими, хто це життя забирає. Тому назавжди відмовляємось від попередньої дати і пишемо нову сторінку історії». Урочистість з цієї нагоди відбулася 25 липня.

В актовій залі Пулинської селищної ради зібралися медики громади – лікарі, медичні сестри, лаборанти, фельдшери, молодші медичні сестри. З вітальним словом до присутніх звернувся селищний голова Олександр Гаврилюк, який побажав медикам міцного здоров’я, миру і перемоги.

Олександр Станіславович нагородив Почесними грамотами Пулинської селищної ради:

- лікаря-офтальмолога КНП «Лікарня» Юзефу Лубчук;

- лікаря-отоларинголога, медичного директора Світлану Яценко;

- сестру медичну операційну Оксану Ядуту;

- сестру медичну хірургічного відділення Наталію Грабовську.

Такими ж Грамотами нагороджені медики КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Пулинської селищної ради:

- лікарі-педіатри амбулаторії загальної практики сімейної медицини Людмила Кульбовська та Наталія Жеребчук;

- завідувачка фельдшерським пунктом с. Сколобів Вікторія Вензовська.

Подяки селищної ради отримали:

- сестра медична приймального відділення Віра Бобрик та молодша медична сестра терапевтичного відділення Олена Коляда.

Далі вітальну естафету перейняли керівники комунальних некомерційних підприємств селищної ради: «Лікарня» - Тетяна Пісчанська та «Центр первинної медико-санітарної допомоги» - Олена Добровольська. Вони побажали своїм колегам миру, благополуччя, впевненості у завтрашньому дні. І вручили Почесні Грамоти Департаменту охорони здоров’я Житомирської ОВА.

Також своїх колег привітав очільник профспілкового комітету медичних працівників Пулинської громади лікар-терапевт амбулаторії загальної практики сімейної медицини Іван Василіца.

Святкового настрою медичним працівникам додали виступи місцевих маленьких зірочок – Ані Врублевської і Стефанії Осіпчук та досвідчених – Івана Іщенка, Михайла Виговського, Марії Виговської.

Як зазначила ведуча заходу – начальник відділу гуманітарного Лариса Громська, що останні роки для сфери охорони здоров’я (та і для всіх нас) були напружені й непрості: поспіль декілька сезонів був ковід, а далі – ще страшніше – війна. Тож кожен медичний працівник невтомно демонстрував свої найкращі риси: професіоналізм, людяність, відданість, хоробрість, силу духу.

У переддень професійного свята прийміть, шановні медики, найкращі вітання від вдячної громади. Бо кожен із нас з величезною повагою ставиться до вас, до всього, що ви робите.

Нехай якнайбільше приємних днів буде у вашому житті, нехай ніщо не зіпсує вашого свята. Хай тільки гарні новини приходять у ваші родини!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь