Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Бойовий побратим: «Я хочу, щоб ви запам’ятали Сергія таким, яким він був: світлим, радісним, усміхненим – справжнім Героєм, справжнім воїном десантно-штурмових військ»

Дата: 25.07.2024 09:55
Кількість переглядів: 1198

Фото без опису24 липня В Пулинах попрощалися з 39-річним захисником України Сергієм Осіпчуком.

Сергій народився і виріс в Пулинах. Після закінчення місцевої школи вступив до державного університету «Житомирська політехніка», де разом з дипломом фахівця отримав звання офіцера запасу. До повномасштабного наступу росії працював у Пулинському газовому господарстві та за кордоном.

На військову службу до Збройних Сил України був призваний у квітні 2023 року. Служив у складі десантно-штурмових військ. «Спочатку, коли було дуже «гаряче», Сергій Осіпчук перебував на Запорізькому напрямку. У цьому році воював на Донеччині, де було ще «гарячіше», - розповів бойовий побратим Сергія під час мітингу на селищному кладовищі. - Сергій не боявся складнощів і труднощів, був роботящий у руках. Віддано виконував свою військову службу, можна сказати найвідданіше. Ми його дуже любили. Я хочу, щоб ви запам’ятали його таким, яким він був: світлим, радісним, усміхненим – справжнім Героєм, справжнім воїном десантно-штурмових військ».

Фото без опису

Зі скорботною промовою виступив селищний голова Олександр Гаврилюк, який висловив співчуття рідним та близьким Героя, закликав пам’ятати всіх загиблих захисників України. І робити все, аби прискорити нашу Перемогу.

На честь відважного Воїна пролунав прощальний салют.

Мамі Сергія Аллі Осіпчук вручили Державний Прапор, як символ України, якій вірно і до кінця служив їхній син, та бойове знамено десантно-штурмових військ.

         Низько схиляємо голови у скорботі за нашим Захисником Сергієм Осіпчуком. Нехай його душа знайде вічний спокій на небесах.

Слава українському воїну, який захищав нашу державу і кожного з нас!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 Фото без опису

Фото без описуФото без опису 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь