Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Бібліотека: до Дня Європи в Україні

Дата: 09.05.2024 10:41
Кількість переглядів: 297

Цьогоріч Україна відзначає День Європи разом із країнами Європейського Союзу - 9 травня. Адже ми - частина родини європейських держав зі спільними цінностями та прагненнями.

Відзначення Дня Європи в нашій державі – це підтвердження єдності України та Європи не лише за географічною ознакою, а й за історією, спільними цінностями. Для українців – це особливий день, ми хочемо жити в мирі й добросусідстві.

Сьогодні наша країна у війні, у якій ми відстоюємо не лише свою незалежність, суверенність, землі, захищаємо свій народ, а й відстоюємо європейські цінності та свободу.

Демократія. Свобода. Повага до людини та людської гідності. Усе це зараз захищають українці на своїй землі! Ми дійсно захищаємо свободу у Європі. Народ України об'єднаний цією метою – відчувати себе нарівні, частиною Європейського Союзу і доводить це на полі бою.

У День Європи ми висловлюємо подяку країнам Європейського Союзу за підтримку та допомогу у боротьбі з російськими окупантими. Щиро сподіваємося, що зовсім скоро Україна стане повноправним членом європейської родини.

Працівники бібліотеки Пулинської селищної ради підготували тематичну книжкову виставку «День Європи в Україні». Книги, представлені на виставці знайомлять з культурою, мовами, традиціями та історією народів Європи.

Фото без опису

                Мир і єдність — наша мета,

                Європа щиро нам допомага.

                Разом крокуємо у світле майбуття,

                Щоб було радісним наше буття.

                А Європа — це Україна,

                Така незламна, така сильна!

                Ми всі негаразди зможемо здолати,

                Життя щасливо будем проживати.                     

                                        Тетяна Прокоф'єва.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь