Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

В Ягодинці громада зустрічала свого мужнього Захисника Леоніда Лонського, стоячи на колінах

Дата: 14.02.2024 16:44
Кількість переглядів: 3125

Страшна звістка про загибель 19-річного Захисника України Леоніда Лонського гострим лезом вдарила в серця мешканців Пулинської громади. 11 лютого в боях під Авдіївкою, захищаючи територіальну цілісність країни, мужньо загинув наш Герой.

Леонід народився і виріс в с. Ягодинка. Після закінчення Пулинської загальноосвітньої школи вступив до Житомирського кооперативного фахового коледжу бізнесу і права, який закінчив у 2023 р. Маючи тверді переконання, у вересні минулого року підписав контракт з однією з бригад підрозділу Збройних Сил України. Проходив навчання та військовий вишкіл у Франції й на Україні. На початку лютого Леонід зі своїми бойовими побратимами поїхали боронити Донеччину, де, вірний військовій присязі, мужньо загинув у боях за Авдіївку.

Коротке, але світле життя прожив Леонід Лонський. У вересні йому виповнилося б – 20. Юнак дуже любив своє село, рідний край, Батьківщину. Був повен сил, енергії, наснаги жити. Жити у своїй, вільній, незалежній, Богом даній країні. Тому і пішов воювати, аби захистити від підступного ворога державу, усіх нас, майбутнє України. Справжнього Героя, патріота виховало подружжя Олени та Людвіга Лонських.

14 лютого громада, стоячи на колінах, живими квітами, зі сльозами на очах зустрічала кортеж з тілом свого мужнього Захисника.

Серце загиблого воїна зупинилось, але Герої не вмирають! Вони житимуть у наших серцях, в нашій пам’яті!

Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна пам’ять Герою, який не шкодуючи власного життя захищав наш мирний сон і наше світле майбутнє.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь