Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Громадська організація «Паритет» проведе обласний захід для молоді Житомирщини

Дата: 11.01.2024 14:26
Кількість переглядів: 557

Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної військової адміністрації спільно з обласною молодіжною громадською організацією «Паритет» 18-20 січня 2024 року в м. Житомирі заплановано проведення обласного заходу для молоді «Безпековий кемп для молодих лідерів та лідерок з Житомирської області».

Під час його проведення будуть висвітлені питання безпеки в умовах війни, а саме: протимінна безпека, інформаційна безпека/гігієна, самооборона в умовах війни, домедична підготовка, ментальне здоров'я під час війни, психологічна допомога та самодопомога в умовах сьогодення, що таке резолюція 1325 «Жінки, мир, безпека», вплив гендерних стереотипів та їх наслідки.

Запрошуємо до участі зацікавлену молодь, лідерів/лідерок та активістів громадських організацій, фахівців, вихователів, які працюють з молоддю, заповнивши анкету за посиланням: https://forms.gle/yHYPksNBW8xWEuwAA.

Дедлай подання заявок: 15 січня 2024 року включно. Усім відібраним до участі у Безпековому кемпі буде повідомлено про місце проведення заходу та надіслана детальна програма.

Оплата проїзду (за наявності проїзних білетів), проживання учасників буде здійснюватися за рахунок приймаючої сторони.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь