Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Прощання з Воїном Валерієм Клівінським

Дата: 29.11.2023 16:13
Кількість переглядів: 795

Сьогодні, 29 листопада 2023 року, Пулинська громада прощалася із нашим земляком– Валерієм Володимировичем Клівінським. Траурний кортеж з тілом Воїна прибув у Пулини 0 11.00 годині та прямував через центр селища до будинку, де проживав Захисник.

Гіркотою і болем був сповнений цей день для всіх мешканців  громади, а насамперед- для рідних, близьких, друзів, односельців, побратимів та знайомих Воїна. О 13 годині в Пулинському храмі Святого Миколая отець Сергій Янчук відправив заупокійну молебень. Далі траурна процесія у супроводі військових вирушила до кладовища в смт Пулини, де Валерія Клівінського поховали з усіма військовими почестями. Серце нашого земляка навіки зупинилося  у лікарні, де Він боровся за життя. Вдома на нього чекали дружина, донечки, внуки, але не судилося… Добрий до рідних та друзів, відданий син своєї держави, досвідчений Воїн-таким запам’ятають Валерія всі, хто його знав.

 Стискається серце і болить душа. Важко змиритися з цим непоправним горем…

 Щирі співчуття дружині, донькам, рідним та близьким… Вічна пам'ять!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь