Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Прощання з Воїном Віталієм Сівченком

Дата: 25.11.2023 11:31
Кількість переглядів: 932

25 листопада 2023 року – ще один скорботний день для мешканців Пулинської громади, які зі сльозами на очах, навколішки, у с. Корчівка та с. Липівка, проводжали справжнього Героя – Віталія Володимировича Сівченка.

Військовий  загинув 17 листопада 2023 року, під час виконання обов’язку військової служби поблизу н.п. Новокалинове Покровського району Донецької області.

В останню путь провести Героя прийшли друзі, односельці, керівництво громади та усі, хто знав і шанував Віталія.

Біля будинку культури села Корчівка, де відбулося прощання з Воїном, звучали слова скорботної підтримки згорьованим матері, сестрам, брату, родині та друзям від священника Василя Голуба, який відправив заупокійну молебень, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Мурзакова, старости Мартинівського старостинського округу Ольги Зубрицької, військових побратимів.

Після прощання, траурна процесія рушила до кладовища села Корчівка, де Віталія Сівченка похоронили з усіма військовими почестями.

Світлий, добрий спомин про звитяжного Захисника України, нашого земляка Віталія Сівченка, назавжди залишиться в наших серцях та спогадах!

Вічна та світла пам’ять вірному Сину України!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь