Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Громада попрощалася із військовослужбовцем Леонідом Бойком...

Дата: 10.11.2023 10:08
Кількість переглядів: 875

Цього четверга наша громада вкотре, навколішки, стрічала скорботний кортеж з тілом мужнього Оборонця-земляка, який став на захист незалежності і цілісності країни, і, на превеликий жаль, за майбутнє кожного з нас віддав власне життя.

Живим коридором, з квітами в руках, схиливши голови, мешканці смт Пулини, сіл Сколобів та Кошелівка, стрічали Воїна 43-ї бригади важкої артилерії, БОЙКА ЛЕОНІДА АНАТОЛІЙОВИЧАвідважного Героя, який боронив країну з березня 2022 року та, прийшовши у 15-ти денну відпустку, раптово помер. Серце нашого земляка, уродженця села Кошелівка, зупинилося на 57-му році життя.

Виконуючи останню волю покійного, з усіма військовими почестями його похоронили на кладовищі у рідному селі, поруч з мамою та бабусею. Заупокійну молебень провів настоятель Пулинського храму Святого Миколая Сергій Янчук.

Пулинська селищна рада та уся громада висловлює слова співчуття дружині полеглого, єдиному сину, котрий боронить країну на Запорізькому напрямку, рідним, друзям та побратимам Героя. На жаль, на небеса здіймаються накращі…

Серце загиблого Воїна  зупинилось, але пам'ять про його подвиг навіки у наших серцях! Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! Вічна та світла пам’ять!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь