Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

В останню путь провели Воїна-земляка АРТЕМА КОЛЕСНИКА

Дата: 29.09.2023 16:57
Кількість переглядів: 553

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, щоденно забирає життяВже вкотре не оминає біда і нашу громаду.

Сьогодні усі небайдужі прощалася із жителем села Новий Завод, військовослужбовцем військової частини А0641, 35-річним Захисником – КОЛЕСНИКОМ АРТЕМОМ ВАСИЛЬОВИЧЕМ.

Серце нашого земляка навіки зупинилося 28 вересня 2023 року у лікарні, де Воїн боровся за життя, внаслідок ускладнень від травм, отриманих у зоні бойових дій. На жаль, Господь забрав його від родини та друзів у царство небесне.

Гіркотою і болем був сповнений цей день для всіх мешканців Пулинської громади, а насамперед, для рідних, близьких, друзів, односельців, побратимів та знайомих загиблого.

Найщиріші співчуття родині, яку спіткало величезне горе висловив і очільник громади Олександр Гаврилюк:

«Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль від втрати рідної людини… та нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто його знав, любив і шанував. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій…»

Добрий до рідних та друзів, відданий син своєї держави, досвідчений Воїн, патріот, учасник АТО – таким запам’ятають Артема Колесника рідні, друзі та односельці. 

При кожній звістці, що загинув Воїн, стискається серце і болить душа. Високу ціну платимо за волю… Все більше душ відходить в небеса… Важко змиритися з цим непоправним горем, неможливо підібрати потрібні слова, щоб загоїти рани, які наносить нам війна…

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя. Щирі співчуття батькам, сестрам, доньці, рідним та близьким… Вічна пам'ять! Вічна слава! Просимо памʼятати у молитві

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь