Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

До Дня партизанської слави для суб'єктів пробації провели історико-патріотичний екскурс

Дата: 25.09.2023 12:35
Кількість переглядів: 451

22 вересня в Україні відзначався День партизанської слави. Це свято вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Другої світової війни.

З нагоди відзначення цієї дати, у приміщенні бібліотеки Пулинської селищної ради для суб'єктів пробації, які перебувають на обліку в Житомирському районному секторі №8 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області, провели історико-патріотичний екскурс «Герої партизанських доріг».

День партизанської слави яскраво відображає і навіки утверджує непохитну волю, відважність кожного, хто в тилу ворога самовіддано захищав Батьківщину від нацистських окупантів.

Працівники бібліотеки розповіли про участь у партизанській боротьбі жителів тоді ще Червоноармійського району, ознайомили з літературою, представленою на книжковій виставці "Пам'ять минулого..."

Також присутні переглянули відео "День партизанської слави в Україні".

Тих, хто вижив у тому пеклі, з кожним днем стає все менше... Тому, наш обов’язок вшановувати живих ветеранів-партизан та пам'ятати про кожного, хто віддав життя, щоб врятувати нашу країну та світ від нацизму.

Житомирський районний сектор №8

філії ДУ Центр пробації

у Житомирській області

(смт Пулини)

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь