Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Заклади культури, спорту, соціального захисту населення та ОСББ можуть скористатися програмою обміну ламп розжарювання на світлодіодні

Дата: 08.09.2023 11:05
Кількість переглядів: 391

В Україні розширили коло споживачів – юридичних осіб, які можуть скористатися програмою обміну старих ламп на енергоефективні. Відтепер обміняти старі лампи зможуть заклади культури, спорту, соціального захисту населення, а також ОСББ.

Фото без описуВідповідно до Порядку реалізації експериментального проєкту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії в Україні» зі змінами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 11.08.2023 № 856 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 10 січня 2023 р. № 25»видача світлодіодних ламп здійснється на підставі запиту щодо потреби під зобов’язання передачі ламп розжарювання у кількості, еквівалентній отриманим світлодіодним лампам, до органів місцевого самоврядування з метою їх подальшої утилізації.

Запит щодо потреби формується уповноваженою особою юридичної особи у довільній формі засобами Порталу Дія після проходження нею ідентифікації та автентифікації з використанням інтегрованої системи електронної ідентифікації, електронного підпису, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису, та/або інших засобів ідентифікації, які дають змогу однозначно встановлювати юридичну особу, яка обрала на Порталі Дія послугу “Обмін лампочок”.

Запит щодо потреби повинен містити відомості, зазначені у пункті 24 Порядку реалізації експериментального проєкту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії в Україні, затвердженого постановою КМУ від 10 січня 2023 р. №25 (зі змінами).

Більше інформації та інструкція з формування запиту щодо потреби у міжнародній технічній допомозі юридичними особами за покликанням: https://www.me.gov.ua/News/Detail?lang=uk-UA&id=ffd9c801-9bc9-46ca-961c-f1315daf8c03&title=UriadRozshirivProgramuObminuLamp.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь