Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Правопросвітництво для суб’єктів пробації

Дата: 04.09.2023 12:27
Кількість переглядів: 261

Органи пробації є постійними та надійними партнерами системи безоплатної правової допомоги.  Правопросвітництво та консультування здійснюється як для працівників, так і для підоблікових органів пробації. 

4 вересня 2023 року завідувач сектору Пулинського бюро правової допомоги Олексій Невмержицький провів тематичну зустріч з особами, які перебувають на обліку в Житомирському районному секторі №8 філії Центру пробації у Житомирській області на тему: «Відбування покарання не пов’язаного з позбавленням волі».

Представник бюро правової допомоги роз’яснив присутнім про альтернативні види покарання, порядок та умови їх відбування, правові наслідки за їх ухилення. Також наголосив на відповідальності за вчинення повторного кримінального правопорушення під час перебування на іспитовому строку та за порушення громадського порядку.

Одночасно, Олексій Невмержицький розповів суб’єктам пробації, що вони, у разі потреби представництва своїх інтересів у суді, у зв’язку із відсутністю достатніх фінансових можливостей для здійснення цього представництва, можуть звернутися до місцевого бюро та отримати допомогу кваліфікованого юриста, оскільки дані послуги оплачуватиме держава. Також клієнтам пробації було роз’яснено законні шляхи вирішення різноманітних життєвих проблем та надано правові консультації. 

З метою розширення доступу  засуджених до безоплатної правової допомоги Житомирському районному сектору №8 з питань пробації передано відповідні інформаційні матеріали для розміщення на інформаційному стенді сектору. Підобліковим клієнтам пробації були вручені інформаційні буклети. 

Житомирський районний

сектор №8 філії Центру пробації

у Житомирській області

(селище Пулини)

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь