Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Напередодні Дня Конституції у бібліотеці Пулинської селищної ради провели годину інформації із суб'єктами пробації

Дата: 27.06.2023 15:47
Кількість переглядів: 199

28 червня минає 27 років, як у 1996 році Верховна Рада України прийняла Конституцію України, що стало визначною історичною подією в історії нашої незалежної держави. Конституція – основа розбудови європейської процвітаючої України, запорука єдності та гарантія прав і свобод кожного громадянина.

Напередодні Дня Конституції працівники бібліотеки Пулинської селищної ради провели з суб'єктами пробації, які перебувають на обліку в Житомирському районному секторі №8 філії Державної установи "Центр пробації у Житомирській області", за присутності начальника Тетяни Горбатюк, годину інформації "Конституція України і моє життя".

Бібліотекарі наголосили присутнім про особливе відзначення 27-річчя Конституції України в умовах воєнного стану, коли ворог відбирає у нас та наших дітей право на життя, освіту, свободу, право вирости українцями. Також учасники заходу переглянули відеофільм про Пилипа Орлика та історію Конституції, ознайомилися з літературою книжкової виставки-інсталяції "Державність, повернута через віки".

Нехай же в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення сподівань на краще й щасливе життя у власній державі.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Матеріали надані бібліотекою Пулинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь