Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Чергова страшна звістка з передової: на війні загинув Герой Микола Лисюк

Дата: 27.06.2023 11:49
Кількість переглядів: 238

Сміливими соколами один за одним здіймаються у небеса наші земляки, які героїчно захищали кожного з нас та Україну від кривавої путінської війни. 

На жаль, до лав Небесного війська долучився ще один Герой, мужній, відважний і відданий країні патріот, стрілець – номер обслуги 3 десантно-штурмового відділення 95-ї ОДШБр, солдат МИКОЛА ЮРІЙОВИЧ ЛИСЮК, 13.08.1992 р.н. із села Корчівка.

Вірний військовій присязі, наш земляк мужньо виконував свій громадянський та військовий обов’язок, захищаючи суверенітет, незалежність і цілісність країни, вільне майбутнє Українського народу та кожного з нас. На превеликий жаль, 24 червня 2023 року поблизу н.п. Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області, внаслідок артилеристського обстрілу з боку противника, життя молодого та сміливого солдата обірвалося… Він заплатив найвищу ціну за нашу волю – поклав на вівтар свободи власне життя…

Пулинська селищна рада висловлює щирі слова співчуття батькам, братам, родині, друзям та побратимам Героя…  Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи 

Нехай Всевишній полегшить гіркоту втрати дорогої та рідної людини, нашого Захисника,  а світлий спомин про подвиг Миколи Лисюка назавжди залишиться у пам'яті усіх, хто його знав, любив та шанував! Хай Господь прийме його у свої обійми та подарує вічний спокій зраненій молодій душі!

Вічна і світла память Герою!  

P.S. Про місце та час створення живого коридору і прощання з нашим Захисником буде повідомлено додатково!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь