Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Суб’єкти господарювання можуть подати на реєстрацію декларацій відповідності матеріально-технічної бази через «Портал електронних послуг ДСНС» та портал «Дія»

Дата: 21.06.2023 15:50
Кількість переглядів: 771

На сьогоднішній час, Державна служба України з надзвичайних ситуацій та Головне управління надають (безпекова ситуація) адміністративні послуги щодо реєстрації декларацій відповідності матеріально-технічної бази суб’єктів господарювання вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки, як через Єдиний державний портал адміністративних послуг, зокрема через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС (портал «ДІЯ»), так і в паперовому вигляді.

Для подання Декларації через Єдиний державний портал адміністративних послуг, зокрема через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС, вводиться в пошуку «Портал електронних послуг ДСНС». За допомогою електронного цифрового підпису здійснюється вхід в особистий кабінет, де в подальшому здійснюється заповнення та подача Декларації.

Щоб подати декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки в електронній формі перейдіть за посиланням https://e-services.dsns.gov.ua/.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь