Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Ще понад 3 тонни картоплі з Пулинської громади поїхали до неокупованої частини Новокаховської громади

Дата: 16.06.2023 10:54
Кількість переглядів: 90

Вчора було відправлено черговий гуманітарний вантаж у вигляді картоплі до Житомирської РДА, звідки разом із іншою необхідною допомогою вантаж відправиться до мешканців неокупованої частини Новокаховської громади Херсонської області.

Сьогодні усі ми розуміємо, що українці, які через війну і терористичні дії росії лишилися без житла і найважливіших засобів до існування, потребують підтримки кожного з нас. Тож, приємно, що усі ви, мешканці нашої громади, за першим кличем про допомогу активно доєднуєтеся до зборів продуктів харчування. Приємно також усвідомлювати український менталітет і так званий «збір із запасом». Приємно і те, що у багатьох старостинських округах звучали слова: «Якщо треба ще – зберемо і відправимо!». Спасибі вам! Саме у цьому наша єдність!

Окремі слова вдячності за активно громадську та волонтерську діяльність хочеться сказати багаточисленній освітянській родині громади та батьківському і учнівському колективам, які одними з перших реагують на виклики наших військових, ВПО та постраждалих у війні.

Тримаймося разом і неодмінно переможемо! Слава Україні! Слава її незламному, волелюбному народу!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь