Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету...

Дата: 05.06.2023 12:34
Кількість переглядів: 311

5 червня відбулося чергове засідання постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та планування соціально-економічного розвитку.

У ході засідання 5 із 9 обраних депутатів розглянули 7 питань порядку денного, зокрема про внесення змін до рішення 30 сесії 8-го скликання від 16.02.2023 р. «Про прийняття об’єктів цивільного захисту у комунальну власність Пулинської селищної територіальної громади» та включення об’єкту малої приватизації до Переліку об’єктів комунальної власності Пулинської селищної ради, що підлягають приватизації.

З метою створення Єдиної системи відеоспостереження на території громади та покращення обслуговування обладнання, члени комісії підтримали проєкт рішення щодо безоплатної передачі майна комунальної власності (3-х систем зовнішнього відеоспостереження та 2 відеокамер) з відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури селищної ради на баланс КБП «Пулинський водоканал» Пулинської селищної ради.

Крім цього, у ході засідання підтримали проєкти рішень про надання дозволу на переобладнання орендованих Червоноармійським районним судом приміщень, про затвердження плану роботи селищної ради на ІІ-ге півріччя 2023 року та прийняття сміттєвозу для збору й перевезення твердих побутових відходів, наданого у якості гуманітарної допомоги Вонгровецьким повітом, у комунальну власність Пулинської селищної територіальної громади.

Значну частину часу приділили розгляду питання про внесення змін до бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2023 рік. У ході виступу начальник фінансового відділу Людмила Сак поінформувала про розподіл залишку субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, субвенції з місцевого бюджету за рахунок залишку коштів субвенції на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами, що утворився на початок бюджетного періоду, субвенції з місцевого бюджету на виконання окремих заходів з реалізації соціального проєкту «Активні парки - локації здорової України» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету та внесла пропозиції по розподілу перевиконання доходів загального фонду бюджету селищної територіальної громади станом на 01.04.2023.

По питаннях порядку денного також інформували заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Мурзаков та секретар ради Людмила Метельська.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь