Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

В останню путь проводжали Героя Юрія Маслія...

Дата: 25.05.2023 17:00
Кількість переглядів: 217

25 травня, у День Вознесіння Господнього, Пулинська громада з болем і жалем проводжала в останню путь Воїна-земляка Юрія Маслія.

Неможливо словами передати розпач рідних, які втратили сина, брата, племінника – єдину опору та підтримку. Згорьовані батько і мати вмить осиротіли, почорнівши від болю, бо попри усі слова співчуття, на жаль, їх син навічно здійснявся у небеса...

Церемонія прощання та заупокійна панахида відбулася у батьківському домі у с. Зелена Поляна, куди з’їхалися і зійшлися усі, хто знав, любив і шанував мужнього та самовідданого Захисника.

Висловити слова співчуття у цей день приїхали і працівники селищної ради на чолі з очільником громади Олександром Гаврилюком. Важко було стримувати сльози та усвідомлювати ту страшну, непомірну ціну, яку платить наш народ за вільне майбутнє.

«У ці скорботні дні вся наша громада глибоко сумує. Нам вкотре доводиться прощатися зі справжнім Героєм, який за покликом серця став на захист країни та віддав життя за вільне майбутнє кожного з нас. Дорогі рідні, прийміть слова подяки за те, що виховали патріота та справжнього Захисника України. Нехай Господь допоможе Вам перенести цей важкий біль утрати», - звертаючись до родини загиблого Юрія Маслія, з сумом сказав Пулинський селищний голова.

Щемливі слова співчуття і підтримки звучали також від старости Зеленополянського старостинського округу Марії Поліщук та від настоятеля Пулинського храму Святого Миколая Сергія Янчука.

Дорогі рідні, у цей надскладний час, ми сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Світлий, добрий спомин про звитяжного Захисника України, нашого земляка Юрія Маслія, назавжди залишиться в наших серцях та спогадах!

Вічна та світла пам’ять Герою!

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь