Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Завершилася благодійна акція "Збір кришечок на протези для військових та хворих людей на легеневу гіпертензію"

Дата: 15.05.2023 09:14
Кількість переглядів: 384

15 квітня 2023 року на території Пулинської громади, за ініціативи волонтера Максима Пташнюка, стартувала чергова благодійна акція зі збору кришечок на протези для військових та хворих людей на легеневу гіпертензію.

За умовами акції усі охочі приносили чисті кришечки з пляшок та пачок з-під напоїв та залишали їх у місцях збору. Потім усі вони були посортовані та передані до Асоціації Легеневої Гіпертензії у м. Львів (хворим на легеневу гіпертензію) та БФ "Мрія Полісся"(Лілія Заброцька) для подальшої передачі на протези для ЗСУ!

До доброї справи долучилися колективи 10 закладів освіти, понад 40 жителів Пулинської громади, а також Зразковий хореографічний колектив "КОЛОРИТ".

Завдяки об’єднаним зусиллям та чіткому усвідомленню мети акції, вдалося зібрати понад 70 кг кришечок (це близько 36 000 штук).

Щира вдячність усім, хто став частиною благодійної акції, націленої на підтримку наших нескорених Воїнів та формування екологічної свідомості населення.

Віримо, що ця добра справа дасть надію на повернення до повноцінного життя тим, хто ціною власного здоров’я боронить нашу країну і усіх нас, адже для когось це просто сміття, а для інших це "ШАНС - КОРОК ЖИТТЯ".

Дякуємо за небайдужість, патріотизм, долученість та активність. Разом зможемо більше!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь