Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії відділу гуманітарного Пулинської селищної ради

Дата: 05.05.2023 10:02
Кількість переглядів: 403

Відповідно до розпорядження №28/02-03 від 04.05.2023 року, оголошується конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії відділу гуманітарного Пулинської селищної ради.

І. Професійні та кваліфікаційні вимоги до кандидатів на  вакантну посаду спеціаліста І категорії відділу гуманітарного Пулинської селищної ради

Вимоги до кандидата на посаду:

  • громадянство України;
  •  володіння державною мовою;
  •  освіта повна вища за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;
  •  стаж роботи в органах місцевого самоврядування не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах соціального захисту не менше 3 років;
  • навички роботи з комп’ютером – MS Word,   MS Access, MS Excel, та програмі «Соціальна громада».

Необхідні документи для участі у конкурсі:

  • заява про участь у конкурсі;
  • особова картка (форма П-2 ДС);
  • автобіографія;
  • дві фотокартки розміром 4x6;
  • копія документа про освіту;
  • копія паспорта та ідентифікаційного коду;
  • копія військового квитка (для військовозобов'язаних);
  • документ, що посвідчує  вільне володіння державною мовою.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції», шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (nazk.gov.ua).

Документи приймаються протягом 30 днів з дня оголошення конкурсу до 17.00 год 05 червня 2023 року включно.

Документи приймаються щоденно, крім вихідних днів, з 08.00 до 13.00 та з 14.00 до 17.00 за адресою: смт Пулини, вул. Шевченка, 104, каб. 203, 204.

Просимо врахувати, що під час дії повітряної тривоги, прийом документів не проводиться.

І.  Перелік питань на перевірку та оцінку знань з урахуванням специфіки функціональних повноважень вакантної посади спеціаліста I категорії відділу гуманітарного Пулинської селищної ради

1. Порядок призначення і виплати компенсації за догляд без провадження підприємницької діяльності на непрофесійній основі ( п.1. Постанови Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 року № 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі»).

2. Порядок розрахунку компенсації за надані соціальні послуги за догляд без провадження підприємницької діяльності на непрофесійній основі (п.4. Постанови Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 року № 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі»).

3. Перелік документів у паперовій формі для призначення і виплати компенсації за догляд без провадження підприємницької діяльності на непрофесійній основі (п.7. Постанови Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 року № 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі»).

4. Порядок проведення комплексного визначення ступеня індивідуальних  потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг (п.7. Постанови Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 року № 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі»).

5. Як  приймається рішення про призначення чи про відмову в компенсації (п.14. Постанови Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 року № 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі»).

6. Порядок відрахування надміру виплаченої суми компенсації (п.19. Постанови Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 року № 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі»).

7. Які доходи враховуються до середньомісячного сукупного доходу сім’ї отримувача соціальних послуг / фізичної особи, яка надає соціальні послуги (п.4 Наказу  Міністерства соціальної політики України від 17.05.2022 року №150 «Про затвердження Методики обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї для надання соціальних послуг»).

8. Який дохід враховується для фізичних осіб підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування (п.5 Наказу  Міністерства соціальної політики України від 17.05.2022 року №150 «Про затвердження Методики обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї для надання соціальних послуг»).

9. Що не враховується до середньомісячного сукупного доходу сім’ї отримувача соціальних послуг / фізичної особи, яка надає соціальні послуги (п.6 Наказу  Міністерства соціальної політики України від 17.05.2022 року №150 «Про затвердження Методики обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї для надання соціальних послуг»).

10. Компенсації та пільги громадянам, якi постраждали вiд Чорнобильської катастрофи (статті 20, 21, 22 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»).

11. Пільги учасникам бойових дій  (стаття 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»).

12. Пільги сім’ям загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників і Захисниць України  (стаття 15 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»).

13. Завдання опіки та піклування (стаття 55 Цивільного кодексу України).

14. Фізичні особи, над якими встановлюється опіка та  піклування (статті 58, 59 Цивільного кодексу України).

15. Встановлення опіки та піклування судом (стаття 60 Цивільного кодексу України).

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь