Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із спільного засідання постійних комісій…

Дата: 12.04.2023 08:00
Кількість переглядів: 256

11 квітня 2023 року у сесійній залі Пулинської селищної ради відбулося спільне засідання постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та планування соціально-економічного розвитку і постійної комісії з гуманітарних питань та регламенту.

Присутні члени комісії розглянули 6 питань порядку денного.

Фото без описуЗ метою забезпечення соціального захисту військовослужбовців,  учасників бойових дій внаслідок російської агресії та війни в Україні та членів їх сімей, забезпечення організації заходів з їх посмертного вшанування, члени комісії підтримали рішення щодо затвердження Програми організації безоплатного поховання померлих (загиблих) військовослужбовців, учасників бойових дій внаслідок війни в Україні та надання фінансової допомоги сім’ям померлих (загиблих) військовослужбовців по Пулинській селищній раді у новій редакції. Програма визначає механізм здійснення видатків з бюджету Пулинської селищної територіальної громади на поховання померлих (загиблих) громадян,  сім’ї яких проживають  на території селищної ради та надання фінансової допомоги сім’ям померлих (загиблих). Важливо: обсяги фінансування заходів з організації поховання здійснюватимуться в межах розрахунку-калькуляції на ритуальні послуги і можуть змінюватися залежно від відстані та вартості окремих товарів, робіт, послуг, реалізації завдань.

У ході спільного засідання члени комісій заслухали інформацію начальника фінансового відділу Людмили Сак щодо внесення змін до бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2023 рік, розглянувши пропозиції щодо розподілу вільного залишку коштів. Серед іншого, було вирішено спрямувати 700 000 грн на КНП «Лікарня», з них: 500 000 грн – на фінансову підтримку по виплаті заробітної плати, 100 000 грн – на придбання медикаментів та 100 000 грн – на придбання продуктів харчування.

Крім цього,  було підтримано проєкт рішення щодо присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування Черниш Людмилі Йосипівні – старості Пулинської селищної ради та надання одноразової матеріальної допомоги на лікування.

Фото без опису Фото без опису 

Також було внесено зміни у структуру й чисельність апарату Пулинської селищної ради та її виконавчих органів. Так, з метою підвищення ефективності і якості роботи апарату управління виконавчих органів Пулинської селищної ради, з відділу освіти було виведено структурну одиницю «Спеціаліст I категорії», яка наразі є вакантною, та введено таку одиницю у відділ гуманітарний.

Значну частину часу члени комісії приділили розгляду звернення депутатів Пулинської селищної ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України, Житомирської обласної військової адміністрації, Житомирської районної військової адміністрації щодо включення КНП «Лікарня» Пулинської селищної ради до мережі загальних закладів охорони здоров’я. На сьогодні, Пулинським селищним головою та відповідальними особами здійснюється ряд заходів, спрямованих на вирішення цього надважливого питання. Детальніша інформація з цього питання буде оприлюднена на сайті громади згодом.

Члени комісій, розглянувши питання порядку денного, зі змінами і доповненнями, підтримали відповідні проєкти рішень та запропонували винести їх на розгляд сесії.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь