Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

В останню путь провели Героя ВЛАДИСЛАВА ДІДОВЦЯ...

Дата: 27.03.2023 17:43
Кількість переглядів: 140

Пронизливий материнський крик і батьківський відчай у очах зустріли усіх, хто у цей скорботний понеділок прийшов, щоб попрощатися з безстрашним Захисником, мешканцем смт Пулини, патріотом, світлим, товариським та завжди усміхненим - ВЛАДИСЛАВОМ ДІДОВЦЕМ!

У перші дні війни Владислав став на захист країни, долучившись до роти охорони, а з початку 2023 - боронив країну на передовій. Він мав би жити, творити, ростити дітей… Але безжальна війна враз усе перекреслила. 23 березня 2023 року під час обстрілу з боку збройних сил російської федерації поблизу н.п. Міньківка Донецької області, захищаючи волю та незалежність України від ненависних окупантів, 26-річний ВЛАДИСЛАВ ДІДОВЕЦЬ загинув.

Це страшна утрата для матері, батька, братів Михайла і Володимира - військовослужбовців ЗСУ, рідних, друзів, побратимів та усієї громади.

Добрий, спокійний, врівноважений, усміхнений, надійний, порядний і справедливий - таким його знали земляки та родина, таким його пам'ятатимуть друзі...

У гірку годину скорботи Пулинська селищна рада висловлює щирі слова підтримки та співчуття рідним, близьким і бойовим побратимам Воїна. 

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях.

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь