Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання тридцятої чергової сесії Пулинської селищної ради

Дата: 17.02.2023 08:24
Кількість переглядів: 316

16 лютого 2023 року під головуванням Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка відбулася тридцята чергова сесія VIII скликання. На засідання прибули 15 із 26 обраних депутатів, які розглянули 67 питань порядку денного.

Фото без описуРозпочали засідання із затвердження звіту про виконання бюджету Пулинської селищної територіальної громади за 2022 рік. Начальник фінансового відділу Людмила Сак відзначила:

«Протягом 2022 року до загального фонду бюджету селищної територіальної громади (без врахування міжбюджетних трансфертів) надійшло 56 816,3 тис. грн., що на 5 503,2 тис. грн. або на 10,7% більше надходжень за 2021 рік. Видатки загального фонду бюджету за 2022 рік склали 113 178,3 тис. грн., що більше аналогічного показника 2021 року на 1 111,3 тис. грн., або на 1,0 відсоток».

Значну частину часу депутати приділили звіту селищного голови Олександра Гаврилюка про діяльність виконавчих органів селищної ради та про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами селищної ради за 2022 рік. Серед іншого, очільник громади відмітив:

«На початку 2022 року ми мали багато планів, та 24 лютого, яке увірвалося у наше життя страшними вибухами, наповнило його пеклом війни, змусивши кожного з нас вчитися жити в умовах воєнного стану. Звичайно, війна внесла свої корективи у роботу селищної ради, докорінно змінивши пріоритетні напрямки роботи органів місцевого самоврядування.

Будучи тиловою громадою, ми почали активно підтримувати наших військових, надавати допомогу внутрішньо переміщеним особам та сім’ям, які перебували у складних життєвих обставинах. Активно у громаді розгорнулася волонтерська діяльність, спрямована на забезпечення української армії продовольством, медичними засобами та військовим спорядженням.

Сьогодні впевнено можна говорити, що нам вдалося вистояти у перші найскладніші дні і місяці цієї війни, боронячи країну на усіх фронтах: військовому, волонтерському, інформаційному, освітньому, економічному, соціальному, психічно-ментальному тощо.

Цей рік нам довів, що лише спільними зусиллями можна досягти мети та розбудувати процвітаючу громаду. Саме у єдності – наша Перемога і шанс на вільне європейське майбутнє».

Фото без описуУ ході засідання депутати затвердили:

  • Програму розвитку Пулинської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області щодо облаштування сервісного центру обслуговування платників на 2023-2025 роки.
  • Статут Комунального багатогалузевого підприємства «Пулинський водоканал» Пулинської селищної ради у новій редакції.
  • Мережу та граничну  чисельність працівників закладів освіти Пулинської селищної ради.

Фото без опису Фото без опису

З метою мінімізації впливу радянсько-російських наративів на світогляд українців, встановлення історичної справедливості та відновлення української історично-національної топоніміки, депутати одноголосно підтримали рішення щодо перейменування вулиць і провулків Пулинської селищної територіальної громади.

Фото без опису Фото без опису 

Крім цього, сесією селищної ради були прийняті рішення щодо:

  • внесення змін до бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2023 рік;
  • включення об’єктів оренди до Переліку першого типу;
  • впровадження місцевої мережі стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі на вулично-дорожній мережі Пулинської селищної територіальної громади;
  • прийняття об’єктів цивільного захисту у комунальну власність Пулинської селищної територіальної громади;
  • внесення змін до рішення 28 сесії 8-го скликання від 15.12.2022 р. «Про затвердження  комплексної Програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки, захисту населення і території Пулинської селищної ради від надзвичайних ситуацій на 2023-2027 роки»; 
  • передачі медичного обладнання;
  • передачі майна з балансу відділу гуманітарного селищної ради на баланс Пулинської селищної ради;
  • внесення змін до рішення 28 сесії 8-го скликання від 15 грудня 2022 р.  № 995 «Про передачу КУ  «ДЮСШ Пулинської селищної ради»;
  • внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Пулинської селищної ради на 2021-2023 роки.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Значну частину часу депутати приділили детальному вивченню та аналізу понад 47 земельних питань.

Фото без описуФото без опису Фото без опису

Детальніше ознайомитися з рішеннями сесії можна буде згодом на офіційному сайті громади у розділі «Документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь