Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Страшна звістка з передової: на війні загинув Андрій Ганчук

Дата: 09.01.2023 14:03
Кількість переглядів: 843

Громадо, нині знову чорний провісник смерті увірвався до нашої громади, у родину мешканців села Бабичівка, принісши траурну звістку про загибель відважного молодого Героя, сина і брата, який до останнього боронив Україну від рашистської орди – 26-річного ГАНЧУКА АНДРІЯ ВАСИЛЬОВИЧА.

Наш земляк, щирий патріот, солдат-розвідник Андрій Ганчук був призваний до лав Збройних Сил України ще на початку війни – 28 лютого 2022 року. Відважний Захисник гідно протистояв ворогу у складі розвідувального взводу 99 механізованого батальйону, сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявляючи стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі.

На жаль, під час виконання бойового завдання, пов’язаного із захистом Батьківщини, при обороні населеного пункту Соледар Донецької області, Андрій загинув, поклавши на вівтар свободи і вільного майбутнього України власне життя …

Страшна звістка стала непоправним горем для великої і дружньої родини Ганчуків. Староста Бабичівського старостинського округу Валентина Бовсунівська, розповідаючи про загиблого Героя, відзначає, що він був дуже добрим і світлим молодим чоловіком, який після смерті батька став надійною опорою для матері та шістьох сестер і братів.

«Щоб убезпечити рідних від хвилювань, Андрій не розповідав, що перебуває у самому пеклі війни, називав "більш спокійні" напрямки… Але, на жаль, не зміг вберегтися від ворожих куль…», - з сумом говорить Валентина Миколаївна, з болем додаючи, що зараз Україну захищає і менший брат Андрія, 21-річний Богдан.

Пулинська селищна рада висловлює щирі слова співчуття рідним та близьким. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи Розуміємо, що жодні слова не втамують пекучого болю від цієї гіркої утрати, адже смерть дорогої людини – надзвичайно складне випробування… 

Нехай Всевишній полегшить гіркоту втрати дорогої та рідної людини, нашого Захисника,  а світлий спомин про подвиг Андрія Ганчука  назавжди залишиться у пам'яті усіх, хто його знав, любив та шанував! 

Низько схиляємо голови перед мужністю Воїна...  Нехай Господь прийме його у свої обійми та подарує вічний спокій зраненій молодій душі!

Світла і вічна пам’ять Герою!

P.S. Про місце та час створення живого коридору і прощання з нашим Захисником буде повідомлено додатково!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь