Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови

Дата: 24.12.2022 15:45
Кількість переглядів: 298

Шановні жителі та гості Пулинської громади! Вітаю вас зі світлим і радісним святом – Різдвом Христовим!

Саме це чудове свято незмінно приносить у наші домівки затишок, незгасну надію та сакральну радість, якою ми щиро ділимося з сім'єю, друзями і рідними.

Нехай цей Святий вечір об’єднає усіх, хто зустрічає це свято в колі найближчих і найдорожчих людей, а також тих, хто далеко від рідної домівки, та принесе нам виконання усіх світлих помислів і сподівань!  Щиро зичу кожній родині любові, душевного тепла, здоров’яблагополуччя та сили продовжувати боротьбу.

Зі щирою надією в серці утверджуймо нашу віру в Перемогу, а коли зійде на небі Вифлеємська зоря, помолімося за тих, хто вже у засвітах святкує Різдво Христове: за безстрашних Героїв, які віддали свої життя в боротьбі за Україну та за наших мужніх синів і доньок, які запалюватимуть різдвяну свічку на передовій, у бліндажах та окопах.

Нехай цьогорічне Різдво сповниться дивом Господнім, стане початком нової щасливої дороги в новий щасливий рік і пробудить у наших серцях світло віри, сповнить надією, утвердить любов.

Христос рождається! Славімо його!

З найщирішими вітаннями – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь