Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Команда Пулинської громади здобула 2 загальнокомандне місце у обласній Колосіаді з настільного тенісу

Дата: 12.12.2022 09:13
Кількість переглядів: 307

Цієї суботу у спортивній залі Пулинського ліцею Пулинської селищної ради зібралися активні та цілеспрямовані спортсмени збірних команд Ємільчинської, Овруцької, Лугинської, Курненської, Хорошівської, Житомирської, Пулинської громад та команди Житомирського державного університету імені Івана Франка, щоб позмагатися за першість у змаганнях з тенісу настільного у відкритому Чемпіонаті ГО ЖТО ВФСТ "Колос".

За підтримки Пулинської селищної ради, ГО ЖТО ВФСТ "Колос" та Пулинської МО ВФСТ "Колос" 8 команд, п'ять чоловічих та три жіночих, мали гарну нагоду продемонструвати навички гри, поспілкуватися з колегами, обмінятися досвідом і здобути медаль переможця у заліку Колосіади кращих спортсменів Житомирщини, присвяченої пам'яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України К.К.Марчука.

За результатами ігор, у ході запеклого, напруженого поєдинку, команда Пулинської громади здобула 2 загальнокомандне місце у обласній Колосіаді з настільного тенісу.

Щиро вітаємо наших переможців і переможниць з достойним результатом. Від душі зичимо досягнення нових спортивних вершин, удосконалення фізичних навичок і умінь, а також сил і витривалості гідно представляти честь громади на змаганнях обласного та всеукраїнського рівня.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь