Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Пулинська бібліотека запрошує до перегляду виставки "За честь, за славу, за народ!"

Дата: 06.12.2022 12:05
Кількість переглядів: 245

Бібліотека Пулинської селищної ради запрошує усіх охочих до перегляду книжкової виставки " За честь, за славу, за народ".

6 грудня українці відзначають державне свято – 31-ту річницю Дня Збройних сил України – свято справжньої мужності, героїзму і відваги. Дата приурочена до дня ухвалення Закону України «Про Збройні сили України» та Дня, який став початком однієї зі славетних сторінок української армії – Першим зимовим походом Дієвої армії УНР.

Збройні Сили України сьогодні – це ключовий елемент існування нашої держави, справжня гарантія державного суверенітету. Українці дуже цінують надлюдські зусилля, які військовослужбовці Збройних Сил України та Сил оборони докладають для Перемоги над російськими загарбниками.

У цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність та дякуємо кожному військовослужбовцю за те, що захищають кожного з нас, демонструючи усьому світу силу, єдність та незламність українського народу.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь