Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

До уваги жителів громади!

Дата: 02.12.2022 15:23
Кількість переглядів: 275

Шановні мешканці Пулинської громади, під час тестування сигналу «Повітряна тривога» з’ясувалося, що система сповіщення, яка входить у єдину державну систему цивільного захисту, вийшла з ладу!

Пулинська селищна рада направила звернення директору Житомирської філії АТ «Укртелекому» Євгену Українцю, відділу оборонної роботи та цивільного захисту, охорони праці Житомирської районної державної адміністрації, Департаменту з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської обласної державної адміністрації про термінове прийняття рішення щодо відновлення роботи системи оповіщення у громаді або альтернативних шляхів оповіщення населення про ракетну загрозу.

Звертаємося до вас з проханням віднестися з розумінням до цієї надзвичайної ситуації та протягом певного часу використовувати інші джерела, які повідомляють про небезпеку, зокрема:

  1. Щоб миттєво отримувати сповіщення про повітряну тривогу у вашому населеному пункті від системи цивільної оборони, встановіть офіційний застосунок «Повітряна тривога», розроблений за підтримки Міністерства цифрової інформації України.
  2. Інформацію про початок і відбій повітряної тривоги публікують в різних групах, у месенджерах Telegram і Viber. Офіційний канал про тривоги в Україні в Telegram - Повітряна тривога. У Viber є окремі канали про повітряні тривоги в кожному обласному центрі, які можна знайти в пошуку.
  3. Популярними є онлайн-карти повітряних тривог, до прикладу єМапа, alarmmap.online, https://alerts.in.ua/.

ВАЖЛИВО: у разі сповіщення про повітряну тривогу, потрібно негайно переміститися до найближчого укриття. Якщо укриття знаходиться на значній відстані від місця вашого проживання чи перебування,  скористайтеся правилом «двох стін».

Бережіть себе! Все буде Україна!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь