Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Повідомлення про скликання 27 чергової сесії селищної ради.

Дата: 08.11.2022 16:41
Кількість переглядів: 175

Повідомлення

про скликання 27 чергової сесії селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 01.11.2022 року №73/02-03 скликається 27 чергова сесія селищної ради 8 скликання  17 листопада 2022 року о 10-00 год. в адміністративному приміщенні за адресою: вул. Шевченка, 104, смт. Пулини

На розгляд сесії виносяться  такі питання:

1. Про демонтаж пам'ятника, що належать до  символіки комуністичного тоталітарного режиму на території Пулинської селищної ради.

2. Про внесення змін до рішення  селищної ради від 12.02.2019 року № 664 «Про затвердження положення про порядок найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, парків, скверів та інших об’єктів на території Пулинської селищної ради».

3. Про передачу об`єктів вуличного освітлення.

4. Про внесення змін до рішення 6 сесії 8-го скликання від 15 квітня 2021 р. № 349 «Про   створення   комісії  з  визначення та відшкодування   збитків  заподіяних власникам  землі  та  землекористувачам, затвердження   Поло- ження про комісію з  визначення та відшкодування збитків, заподіяних власникам землі та землекористувачам в  Пулинській  селищній територіаль-ній громаді».

5. Про внесення змін до рішення 4 сесії 8-го скликання від 28 січня 2021 р. № 241 «Про створення комісії по здійсненню самоврядного контролю за використанням та охороною земель на території Пулинської селищної ради та затвердження Положення про комісію по здійсненню самоврядного контролю за використанням та охороною земель на території Пулинської селищної ради» зі змінами»

6. Про внесення змін до бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2022 рік.

7. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території.

8. Про внесення змін до договору оренди землі зі СТОВ «Надія ВП» від 05 квітня 2019 року.

9. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (Грабчуку М.І., Боярчуку М.М., Боярчук Н.М., Матощук Г.М., Харчук Н.Ю. Комишан П.І., Повшедній С.Ц.)

10. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (Макеєнку О.І.)

11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (Біденку В. М.)

12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  (Будник З. З.)

13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (Вербіцькому С. К.)

14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (Герасимовичу М.О.)

15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (Григорчуку В.П.)

16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (Левіцькій Т.А.)

17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (Лозівському В.І.)

18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (Пастуховій Л.М.)

19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (Поплавській К. Д.)

20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (Рокицькій Н.І.)

21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (Скопець В. А.)

22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (Солімонович В. М.)

23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (Шевчуку Я. П.)

24. Про надання дозволу ТОВ «лайфселл» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

25. Про надання дозволу Червоноармійському РСТ на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

26. Про припинення права користування та розірвання договору оренди неуспадкованої земельної ділянки власника земельної частки.

27. Про припинення права користування та внесення змін в договір на управління спадщиною земельних часток (паїв).

28. Про припинення права користування земельною ділянкою.

29. Про розгляд заяви гр. Бондаря О.С. щодо затвердження проєкту землеустрою.

30. Про укладання договору оренди землі (Кучер А. В.)

31. Про укладання договору оренди землі (ТОВ «Т-КАРБОН»)

32. Про розгляд пропозиції щодо укладання мирової угоди в рамках виконавчого провадження №61858820

33. Різне.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь