Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Ти маєш право ЗНАТИ. Ти маєш право на ЗАХИСТ!

Дата: 04.11.2022 09:20
Кількість переглядів: 254

У рамках проєкту запобігання гендерно зумовленому насильству, сексуальній експлуатації та нарузі щодо жінок з промовистою назвою «Ти маєш право ЗНАТИ. Ти маєш право на ЗАХИСТ!», який реалізується у Житомирській області ГО «Жіночий інформаційно-консультативний центр» за підтримки Міжнародного Медичного Корпусу, 03 листопада працівники Пулинської селищної ради та інші зацікавлені особи долучилися до інформаційного заходу організації.

Голова ГО «Жіночий інформаційно-консультативний центр» Ірина Бабенко та спеціаліст з реінтеграції ОПТЛ, консультант інформаційної телефонної лінії підтримки Марія Климчук поінформували присутніх щодо питань насильства, у тому числі сексуального, надали рекомендації фахівцям щодо першої психологічної допомоги постраждалим від сексуального насильства та поговорили про майбутню співпрацю.

Крім цього, фахівчині організації надали ряд мобільних номерів, на які можуть телефонувати постраждалі від насилля для отримання психологічної допомоги. Важливо, вся надана інформація по телефону є конфіденційною! Телефон конфіденційної безкоштовної психологічної підтримки – 067-457-38-38.

Запишися на онлайн-курс самодопомоги з подолання стресу – 096-456-55-56.

Дізнайся як отримати гуманітарну допомогу засобів для жіночої гігієни – 096-456-55-56.

Відвідай у своїй громада інформаційний захід, де ти дізнаєшся, як попередити випадки сексуальних домагань, сексуальної наруги, сексуальної експлуатації та як захистити себе – 096-456-55-56.

Фото без описуФото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь