Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови

Дата: 03.10.2022 08:20
Кількість переглядів: 252

За доброю традицією, у перший понеділок жовтня у багатьох країнах світу відзначають Міжнародний день лікаря! Свято тих, хто Богом наділений неймовірним умінням – рятувати життя!

Від самого народження ми довіряємо лікарям найцінніше – власне життя та здоров’я, на кожному складному етапі сподіваючись на їх вчасну підтримку, на порятунок, повернення надії і життєвої енергії. Справедливо кажуть, що бути лікарем – це не просто професія, це покликання.

Кожен день для лікаря – випробування, а особливо нині, коли велика кількість Захисників і Захисниць України потерпають від ворожих куль та свято вірять у лікарське спасіння. Наші лікарі сьогодні дарують життя у бомбосховищах, під звуки вибухів і сирен, на руїнах, у знищених лікарнях, на полі бою – скрізь, де потребують їх фахової допомоги! Вас заслужено називають тилом нашої країни та охоронцями здоров’я нації.

Шановні лікарі, у цей день прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за Вашу неоціненну працю та досвід, за світлий розум, умілі і надійні руки, що дарують радість одужання, за Вашу відданість обраній назавжди професії, за людяність і терпіння, з якими ви ставитеся до усіх без винятку пацієнтів! Від усієї душі бажаю вам здоров’я, щастя, миру, спокою, розуміння від близьких, благополуччя, невичерпної енергії та людської пошани! Довгих років життя, і бережи вас Господь!

З повагою, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь