Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Пулинська громада знову у скорботі: на війні загинув Валерій Шевчук

Дата: 03.10.2022 10:12
Кількість переглядів: 437

Нині Пулинська громада знову відчуває пекучий біль від утрати ще одного Героя, справжнього патріота і мужнього сина України,  воїна-земляка – Валерія Петровича Шевчука, 04.01.1983 року народження.

Життя відважного Захисника України, солдата Валерія Шевчука  обірвалося  30 вересня 2022 року під час обстрілу із АГС поблизу населеного пункту Весела Долина Бахмутського району Донецької області внаслідок травм несумісних із життям.

За наш спокій, за вільну Україну, за мирне небо Валерій Шевчук віддав найцінніше – своє життя… На жаль, чорний ворон смерті забрав від нас ще одного Воїна, котрий сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі. Тепер він став янголом, який захищатиме Україну з небес…

Пулинська селищна рада й уся громада розділяє страшний біль і невимовне горе, котре пронизує душі рідних і близьких, висловлює щирі слова співчуття матері, братам та схиляє голови у глибокій скорботі.

Нехай душа загиблого Воїна знайде вічний спокій, а світлий спомин про Валерія Петровича назавжди залишиться у пам'яті усіх, хто його знав, любив та шанував! 

Вічна слава Захиснику, який боронив рідну Україну і кожного з нас! Нехай Господь прийме його у Царство небесне!

Детальна інформація щодо перевезення та поховання Валерія Шевчука буде надана додатково.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь