Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови з Днем позашкілля

Дата: 24.09.2022 08:53
Кількість переглядів: 518

Шановні працівники закладів позашкільної освіти!

Вітаю вас із професійним святом та висловлюю щиру подяку за значний внесок у розвиток унікальної ланки в системі безперервної освіти нашої громади – позашкільного навчання.

Щоразу ви творчо підходите до своєї роботи, з повагою та любов'ю працюєте з дітьми, плекаєте творчу, інтелектуальну, духовну і фізично-розвинену особистість. Ваша відданість професії, душевна щедрість, чуйні серця - благодатні джерела успішного служіння реалізації талантів дітей та молоді!

Ми завжди пишаємось вами та вашими незрівнянними вихованцями, які прославляють нашу громаду на різноманітних конкурсах та фестивалях.

Сьогодні висловлюю Вам слова щирої вдячності за любов та турботу, наполегливість та самовіддану працю. Зичу й надалі бути відданими обраній справі, реалізовувати власне покликання, плекаючи в юних душах паростки духовності й національної самовідданості.

Бажаю Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення усіх планів та задумів, талановитих вихованців, міцного здоров’я, родинного затишку, добра та благополуччя! Нехай щедрою буде доля, оминають життєві негаразди, серця зігрівають любов та радість, а кожен день повниться новими цілями та перемогами!

З повагою, Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь