Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Захищаючи Україну загинув мешканець Пулин – Ілля Вікарчук

Дата: 29.05.2022 13:24
Кількість переглядів: 1222

Сумна звістка сколихнула Пулинську громаду: у боях за вільну Україну загинув мешканець Пулин – Ілля Вікарчук, 1987 року народження.

На жаль, у вічність відійшов ще один мужній та відважний житель нашої громади, віддавши своє життя за мир та спокій в Україні, за нашу волю та незалежність...

Молодший сержант Ілля Вікарчук був призваний на військову службу за контрактом Пулинським РВК Житомирської області 26.10.2018 року.

25 травня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Довгеньке, внаслідок танкового обстрілу від вогнепального осколкового поранення лівої половини грудної клітки, Ілля Вікарчук героїчно загинув. 

Не вистачає слів, щоб передати пекучий біль і нестерпний смуток, який чорним туманом огорнув маму, доньку, рідних, друзів, колег, усіх, хто знав цього мужнього і відважного чоловіка, нескореного Воїна -  Іллю Вікарчука.

Пулинська селищна рада й уся громада висловлює щирі співчуття родині, близьким та  побратимам загиблого Героя. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у години скорботи. 

Ілля Вікарчук назавжди запам’ятається усім нам як хоробрий воїн, взірець мужності, відваги та нескореності українського народу. А світла пам’ять про чудову людину, справжнього патріота назавжди залишиться у наших серцях і наших молитвах. Хай Господь Його душі дасть вічний спокій!  

Низький уклін та щира вдячність українському герою за його вічний подвиг, за любов до рідної України…

Прощання із загиблим військовослужбовцем відбудеться 30.05.2022 року близько 11.00 год у Пулинах. Похоронять Героя в селі Івановичі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь