Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Пулинах відбувся благодійний турнір з тенісу настільного 

Дата: 21.05.2022 19:14
Кількість переглядів: 187

21 травня 2022 року на спортивній базі ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся благодійний тенісний турнір серед ветеранів 40+ на підтримку ЗСУ.

Організувати та провести турнір вдалося завдяки спільним зусиллям Пулинської селищної ради, ГО ЖТО ВФСТ "Колос", Пулинської МО ВФСТ "Колос" та представників з різних територіальних громад області, зокрема Баранівської, Довбиської, Пулинської, Новоград-Волинської, Житомирської та Ємільчинської. 

На початку змагань до гравців та усіх присутніх з вітальним словом звернулися голова  Пулинської селищної ради Олександр Гаврилюк, керівник ГО ЖТО ВФСТ "Колос" Олександр Сташенко та голова Пулинської МО ВФСТ "Колос " Михайло Шакура. 

У ході турніру усіх учасників змагань  розподілили на три підгрупи, з яких, за круговою системою, до фіналу виходили по троє кращих  гравці. Гра була досить напруженою та динамічною, кожен намагався перехопити ініціативу, щораз змінюючи хід гри.

Варто відмітити майстерність кожного спортсмена, їх талант та спортивний хист. Не поступалася тенісною майстерністю й єдина жінка-тенисистка турніру - Марина Слащьова (м. Баранівка).

За результатами ігор у фінальній частині перше місце виборов Віктор Єремчук (смт. Довбиш), на другому місці Іван Яблонський (м. Житомир), на третьому Володимир Корзун (смт. Пулини). 

Щиро дякуємо ініціаторам та представникам усіх громад-учасниць за активну громадську позицію та бажання допомагати нашим Збройним силам. Підтримка кожного у цей надскладний час важлива. Вітаємо спортсменів з перемогою і бажаємо кожному миру, наполегливості та терпіння. Нехай усі поєдинки для Вас будуть переможними! Хай удача й азарт супроводжують Вас повсякчас!

Слава Україні! Слава її Захисникам і Захисницям!

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь