Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Служба у справах дітей  Пулинської селищної ради оголошує конкурс малюнків

Дата: 23.05.2022 14:29
Кількість переглядів: 742

Щороку 1 червня ми відзначаємо одне з найчуттєвіших свят – Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. У цей День ми з особливим трепетом відносимося до нашої малечі, намагаємося здійснювати їх заповітні мрії та бажання, прагнемо бачити їх, найцінніші у світі, безтурботні, усмішки, які надають нашому життю сенс.

У контексті відзначення Міжнародного дня захисту дітей, з метою сприяти розвитку дитячої творчості, вихованню у молодого покоління почуття патріотизму, а також щоб підтримати українських воїнів служба у справах дітей Пулинської селищної ради оголошує конкурс дитячих малюнків «Діти Пулинської громади за мир та щастя в Україні», орієнтований на дітей віком від 7 до 15 років.

Конкурс проводиться на території Пулинської громади з 23 по 31 травня 2022 року.

Для участі у конкурсі необхідно:

1. Намалювати малюнок,  який відповідає темі конкурсу та підписати його (вказати ПІБ, місце проживання, вік та контактний номер телефону).

2. Малюнок принести до служби у справах дітей  Пулинської селищної ради, яка знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 13, смт. Пулини, ІІ поверх, ліве крило.

Переможців конкурсу буде визначено та нагороджено подарунками у Міжнародний День захисту дітей – 01 червня 2022 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь