Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

День Героїв – свято борців за волю України!

Дата: 23.05.2022 10:37
Кількість переглядів: 561

Щорічно, 23 травня, Україна вшановує тих, хто поклав своє життя на вівтар Української Незалежності. У цей день ми маємо нагоду згадати й вклонитись подвигу усіх Захисників та Захисниць України, які протягом багатьох століть боролися за її незалежність та територіальну цілісність і, на жаль, змушені робити це нині.

День Героїв – це свято величі духу українських вояків, тих, хто став символом незламності та надії для багатьох поколінь українців. Святий обов’язок кожного з нас завжди пам’ятати про Героїв, котрі віддали життя, захищаючи Україну та не забувати про ціну, яку вони заплатили за наше вільне майбутнє.

Сьогодні, у День Героїв України, Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк разом із заступником з питань діяльності виконавчих органів ради Сергієм Мурзаковим, секретарем ради Людмилою Метельською та начальником відділу гуманітарного Оленою Гузюк відвідали місце спочинку загиблого учасника  АТО Сергія Ковнацького. До пам’ятника Героя поклали квіти та  вшанували пам'ять хвилиною мовчання. Працівники Сколобівської ЗОШ I-II  ступенів поклали квіти до пам’ятника загиблому учаснику АТО Олександру Чернявському.

Герої не вмирають, вони навіки лишаються в пам’яті тих, хто їх знав, любив, шанував… Вони промовляють до нас зі сторінок книг та навічно закарбовуються в нашій історії…

Слава незламним Героям України!

Фото без описуФото без опису  Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь