Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови!

Дата: 20.03.2022 09:11
Кількість переглядів: 297

Шановні мешканці громади!

Ранок кожного з нас починається з молитви-вдячнсті до Бога та наших Захисників за новий день, за можливість дихати вільно і почуватися свобідно! Весняне сонце і дзвінкій пташиний спів у перемішку з ранковими новинами, добрими і не дуже, загартовують наш дух, породжують небачене бажання перемоги, насичують нас новою силою, вірою та бажанням зробити усе можливе, аби ця жахлива війна скінчилася, а вороги наші розсипалися на попіл!

Шановна громадо! Усі ми – українці проходимо найскладніше і найстрашніше випробування у нашому житті, нашій історії, захищаючи найдорожче – нашу Батьківщину! Нам тяжко та ми повинні триматися! Ми повинні боротися!

Допомагаймо один одному! Підтримуймо наших Захисників! Захищаймо нашу громаду і нашу державу! Разом переможемо! Разом відбудуємо кожен клаптик землі, на який вдерлися хижі рашистські звірі! Пам’ятайте, наша боротьба за життя!

Молімося, щоб усі дружні європейські країни, врешті, прийняли вагоме рішення і закрили наше небо від ракет та літаків, котрі вбивають наших дітей, нищать нашу інфраструктуру, несуть смерть, розпач, біль та лишають глибокі шрами у душі! Слава Україні! 

Пулинський селищний голова – Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь