Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Результати моніторингу аптечних закладів Пулинської громади!

Дата: 16.03.2022 17:07
Кількість переглядів: 660

Шановні мешканці громади! Пулинська селищна рада спільно з Пулинським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області провели моніторинг забезпечення медикаментами аптечної мережі Пулинської громади. Крім цього, дослідили дотримання суб’єктами господарювання чинного законодавства, що стосується цінової політики у аптечних закладах Пулинської громади.

У результаті перевірки вдалося з’ясувати, що ліки за Програмою «Доступні ліки» на даний час можна придбати у відділеннях аптек «Первоцвіт-фарм», що розташовані у приміщеннях КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП «Лікарня». Працівники аптек повідомили, що у п’ятницю система дала збій (аптека «Первоцвіт-фарм, що знаходиться у приміщенні поліклініки), тому виникли проблеми з видачею ліків за цією Програмою. Наразі таких проблем немає!

Нижче прикріплюємо документ з переліком медикаментів, що підлягали моніторингу, та їх ціною у різних аптечних закладах нашої громади. Зазначимо: ціни встановлені відповідно до вимог законодавства!

Крім цього, з працівниками аптечних установ поспілкувалися про дотримання етичних норм при обслуговуванні людей, з урахуванням воєнних реалій! Закликали, за можливості, уникати суперечок та конфліктних ситуацій! Про це просимо і покупців!

Результати моніторингу цінової політики в аптечній мережі Пулинської громади

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь