Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання селищного голови з Днем Соборності України!

Дата: 21.01.2022 13:49
Кількість переглядів: 518

Шановні жителі та гості Пулинської селищної територіальної громади!

Починаючи з 22 січня 1999 року, український народ офіційно відзначає величне свято − свято національної єдності − День Соборності України! Саме у цей день, 22 січня 1919 року, відбулася важлива подія у формуванні української історії − ухвалення Акта Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки.

Цей день є символом об’єднання України. Він засвідчує, що немає Східної і Західної України, є лише одна єдина, незалежна, соборна й демократична держава і ми – єдиний народ!

Сьогодні наша країна переживає складні часи. Українські військові вкотре захищають державні кордони від зовнішнього агресора, відстоюють соборність та самостійність України. Низький уклін всім, хто у скрутний для нашої країни час постав на захист територіальної цілісності та національних інтересів.

Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею, мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків, виправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків. Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети − процвітання соборної, незалежної, демократичної, могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя українського народу.

Напередодні цього величного свята бажаю кожному з Вас міцного здоров’я, твердого духу, незламної гідності, самоповаги, порозуміння й глибокої віри у гідне майбутнє рідної Батьківщини. Пам’ятайте: у єдності – наша сила!

З повагою –  Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь