Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

ПРЕЗЕНТОВАНО ВЕБ-САЙТ 1547 З ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ ТА ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ

Дата: 13.12.2021 11:55
Кількість переглядів: 495

9 грудня 2021 року Урядовий контактний центр провів презентацію  сайту «гаряча лінія» з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей (сайт 1547).

Метою презентації веб-сайту 1547 є підвищення обізнаності українців у питаннях протидії домашньому насильству та отримання необхідної інформації щодо  реагування на такі випадки.

Директор Урядового контактного центру Ольга Холомєєва під час онлайн-презентації наголосила:

«Наявність сайту надасть більше можливостей для постраждалих та свідків домашнього насильства звернутися до органів виконавчої влади, знайти потрібну інформацію стосовно того, до кого саме і у яких випадках можна й потрібно звертатись за допомогою. Зокрема, на сайті можна ознайомитися з інформацією, що є насильством та які його види існують».

Особливу увагу очільниця установи акцентувала на тому, що на сайті можна зареєструвати електронне звернення анонімно, без надання персональних даних, а також пройти опитування щодо якості роботи сайту 1547.

Заступник Міністра соціальної політики Ольга Ревук у своєму виступі зазначила, що Дорожня карта стосовно покращення діяльності урядової «гарячої лінії» 1547 була розроблена Міністерством соціальної політики у тісній співпраці з Урядовим контактним центром, та є  один із 22 заходів Дорожньої карти, що фактично реалізовані. 

Наразі сайт працює у бета-версії. Дзвінки є безкоштовними зі стаціонарних та мобільних телефонів, анонімними та конфіденційними.

На "гарячій лінії":

- надаються інформаційні, психологічні та юридичні консультації чоловікам та жінкам, які постраждали від домашнього насильства, насильства за ознакою статі, насильства стосовно дітей, або з питань загрози вчинення такого насильства;
- надається психологічна допомога потерпілим від домашнього насильства жінкам, чоловікам, дітям.

 

Ознайомитися з презентацію веб-сайту протидії  торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей (сайт 1547) можна за посиланням:

https://docs.google.com/presentation/d/1uXNUuijz2ad_JMSB5p3PgO3C6d9t01KV/edit?usp=sharing&ouid=115636513428502924248&rtpof=true&sd=true

 

Більше деталей на сайті: https://ukc.gov.ua/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь