Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Участь Пулинської громади у навчанні в межах ініціативи «Громада, дружня до бізнесу. Інструменти сприяння бізнесу в громадах»

Дата: 28.10.2021 22:33
Кількість переглядів: 596

Гарна новина! Пулинська селищна територіальна громада відібрана для участі у навчанні в межах ініціативи "ГРОМАДА, ДРУЖНЯ ДО БІЗНЕСУ. ІНСТРУМЕНТИ СПРИЯННЯ БІЗНЕСУ В ГРОМАДАХ". Ініціатива впроваджується Клубом Ділових Людей України за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

Цьому передувала серйозна підготовча робота, адже у конкурсі брали участь 264 громади з усієї України, і лише 192 громади продовжили участь у наступному етапі ініціативи. Результати відбору тут - https://bc-club.org.ua/bc-club/gromadas.html...

Відібрані громади поділені на невеликі групи, для яких буде проведено 3 навчальні семінари (онлайн) на наступні теми:

  •  Модель системної взаємодії громади із локальним бізнесом.

  •  Інструменти підтримки бізнесу в громаді.

  • Інструменти залучення інвестицій в громаду.

Одне з ключових завдань проєкту – налагодження діалогу між бізнесом та громадою і впровадження інструментів підтримки бізнесу та залучення інвестицій на місцевому рівні.

28 жовтня 2021 року відбувся перший онлайн-семінар, у якому взяли участь начальник відділу загальної та організаційної роботи селищної ради Олена Лонська та головний спеціаліст з інвестиційної діяльності відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, земельних відносин та інвестиційної діяльності селищної ради Марина Халімовська. Навчання триватиме 2 місяці.

За підсумками першого етапу буде відібрано 24 громади, які зможуть отримати консультаційний супровід у розробці та впровадженні інструментів сприяння бізнесу. Цей етап триватиме з лютого по червень 2022 року.

Чергова перемога – результат цілеспрямованої, наполегливої, командної роботи, направленої на розвиток громади! 

     Фото без опису  Фото без опису

Фото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь