Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Здійснено профілактичний рейд "Діти вулиці"

Дата: 16.09.2021 18:54
Кількість переглядів: 472

16 вересня 2021 року працівники Служби у справах дітей Пулинської селищної ради спільно з фахівцем із соціальної роботи КУ «Центру надання соціальних послуг Пулинської селищної ради» та старостою Очеретянського старостинського округу здійснили рейд «Діти вулиці».

З метою проведення профілактичного заходу залучення дітей до навчання,  у рамках рейду фахівці відвідали дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах на території громади, а саме: с.Ясна Поляна, с.Очеретянка, с.Ясенівка, с.Пулино-Гута. 

У ході відвідування сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, з батьками було проведено профілактичні бесіди щодо забезпечення належних умов утримання та виховання дітей, попереджено про відповідальність за здоров’я та безпеку дітей, наголошено на необхідності відвідування навчальних занять та неприпустимості пропусків уроків без поважних причин.

         Висловлюємо щиру подяку старості Очеретянського старостинського округу В.В.Морозу за надання транспорту та тісну співпрацю в питанні захисту прав та законних інтересів дітей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь