Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Святкування Дня села Мартинівка

Дата: 06.09.2021 14:13
Кількість переглядів: 620

Радісна й тепла атмосфера свята панувала у неділю 5  вересня у с. Мартинівка! Гарною причиною цьому послугувало святкове дійство, присвячене Дню села Мартинівка.

Жителі с. Корчівка, с. Липівка, с. Мартинівка, с. Неборівка та сусідніх сіл мали нагоду подивитися святковий концерт, насолодитися прекрасними співочими та танцювальними номерами, відпочити від щоденної рутини, забути про всі клопоти і пірнути в киплячий казан привітань, розваг і веселощів.

Справжнім сюрпризом стали атракціони для дітлахів. Вони мали прекрасну нагоду абсолютно безкоштовно поспускатися з чудових гірок, погойдатися на каруселях, з’їсти солодкої вати, покататися на поні, промчати на паравозику.

 

Зі словами привітання до мешканців старостату звернувся селищний голова Олександр ГАВРИЛЮК: «Від щирого серця й від усієї душі зичу усім Вам здоров’я, добра, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх Ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє Вас на нові звершення, на нові добрі починання. Нехай Ваші серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього».

 

З нагоди святкування Дня села, за активну громадянську позицію селищний голова нагородив подяками Шафранович Валентину, Туровську Наталію, Голяк Ларису.

 

Приємною несподіванкою був танець перших випускників Мартинівського ЗДО «Веселка», які цього дня святкували 10 річницю від дня відкриття.

 

Ті, хто хотіли перекусити мали можливість придбати смачну домашню їжу у палатках, які організували працівники Неборівського сільського клубу та Мартинівського ЗДО «Веселка».  

 

Свято видалося цікавим, насиченим, сповненим сюрпризів та незабутніх емоцій завдяки фінансовій підтримці інвесторів ТОВ «ГРЕЙТ?БРОК», ТОВ «СІЛЬГОСПТЕХНІКА.», ФГ «АГРО ЮНІВЕРС», ФОП  Павлюк Юрій Миколайович.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь